Detalls

Arquitecte TAC ARQUITECTOS
Promotor DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT G. DE CATALUNYA AJUNTAMENT DE LA ROCA DEL VALLÈS
Constructora TAU ICESA S.L
Localització LA ROCA DEL VALLÈS – BARCELONA
Cost
Superfície 3.924m2
Any del projecte 2008 – 2009
Any de l’obra 2010 – 2012

Descripció

El CEIP de dues línies es situa al barri de La Torreta. L’objectiu principal del projecte és afavorir el valor del CEIP com a edifici públic mitjançant una adequada implantació en el lloc. Així, doncs la directriu lineal de l’edifici esdevindrà una fita en el paisatge llunyà del barri. Tanmateix, la formació d’un espai exterior de directriu transversal a la topografia natural, a manera de plaça, que engloba els principals recorreguts i defineix la posició dels diferents cossos que organitzen el complex escolar esdevé l’atri natural del nou equipament.

El conjunt té forma de ‘L’ invertida i està compost per 3 blocs ben diferenciats. En primer lloc hi ha el bloc d’aules de primària (bloc A) compost de tres plantes, paral·lel a aquest es troba el bloc d’aules d’educació infantil (bloc B) amb només una planta, i, per últim, situat a una cota superior trobem la zona polivalent (bloc C) que també té només una planta.

Related Projects