Details

Architect BAAS
Developer
GISA
Builder HERO S.A.
Location SANT VICENÇ DEL HORTS
Cost 4.438.000 €
Area 3.345 m2
Design 2007
Construction
2009

Description

The distribution is ground floor + first floor, with direct access through a gangway to the first floor.

The classrooms are situated on the first floor, placed on both sides of a central corridor that runs along the building from one side to the other.

A single horizontal window in each façade solves all the lighting requirements.

The infant school elements (classrooms, auxiliary rooms, kitchen and dining room) are situated in the ground floor. Each classroom has a private porch.

The gym volume is semi-buried in the slope of the plot. With the construction of the new school the different buildings that are now scattered in the plot will be reorganized and consolidated.

Related Projects